A. F. PROFETIER

 

Amazing Fact profetiske bibelstudier

blankblankan international Christian ministry spreading the gospel to all the world.

 


Årtusenenes mannDenne introduksjonen til bibelens profetier omhandler det andre kapitelet i Daniels bok. Dette er verdenshistoriens oppkomst  og fall, fra Babylon og helt ned til våre dager.

Gå til studiet…

P02 Tilbake til Jerusalem!

Tilbake til Jerusalem

Jesu disipler var fullstendig knust. Alle deres håp og drømmer var blitt naglet til korset sist fredag. Med følelser som svingte mellom sorg og forvirring, vandret Cleopas og hans venn med tunge skritt den 11 km lange veien fra Jerusalem til deres hjemsted i Emmaus.

Gå til studiet…

P03 Den kommende kongen!

Den kommende kongen

Bibelen forteller oss at en av Davids etterkommere snart vil komme ut av det himmelske tempelet, omgitt av blåsende trompeter, for å motta sitt rettmessige kongerike og utrydde de ugudelige. Denne personen er Jesus Kristus. Guds ord er tydelig på denne begivenheten, og ingen trenger å bli lurt.

Gå til studiet…


P04 Den opprørske prinsen!

Den opprørske prinsen

Denne leksen tar for seg historien rundt syndens opphav. Gjennom Guds ord prøver vi å besvare spørsmål som: «Skapte Gud en djevel?», «Hvilke metoder bruker Satan?», «Hvem hater Satan mest på denne jord?», «Hvordan beseiret Jesus Satan?», «Hvordan beseirer vi Satan?», osv.

Gå til studiet…

 

 

Gå hjem…